2011. szeptember 15., csütörtök

Csokoládéztunk Szántó Tiborral tegnap este!

Tegnap este igazi luxus élményben volt részem a Paulay Ede utcában. Szántó Tiborral már sokan találkozhattatok a WAMP Spájzon és a Rosinante Nyári Gourmet Vásárán is. Most ez a kedves mosolyú, szerény, de mégis magabiztos fiatalember egy közel 2 órás előadás során bevezetett minket a csoki rejtelmeibe.

Tapogattunk, szaglásztunk, kóstoltunk és ámultunk-bámultunk a hipertrendi CEWI előadótermében. Volt terítéken kakaóbab töret, kakaóvaj, házi trüffelek sora és egzotikus csúcs csokik Kubából, Trinidádról, Equadorból, Venezuelából és Madagaszkárból is. A végén még a bátrak bort is kóstoltak a füstös, gyümölcsös, friss ízű és édes-fanyar fekete falatkákhoz.
Ez egy alap képzés volt, de most már kíváncsi vagyok a haladó kurzusra is!
A csokibefutó nálam és a legtöbb lánynál is a levendulás trüffel volt tihanyi lila virágzamattal. Persze az egész nem lett volna ennyire élvezetes Tibor kedves és szórakoztató stílusa és ennivaló apukája mindenkor sertepertélése nélkül.

Sajnos fényképezőt nem vittem, de csokit hoztam haza, és még mielőtt mindenki örömére kibontottuk volna gyorsan készítettem egy képet a Rosi teraszán róla.

Eszter

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése