2010. augusztus 3., kedd

Gasztronómiai programajánló augusztus 21.


II. Dabasi Halfőző Fesztivál

Idén immár második alkalommal, 2010. augusztus 21-én kerül megrendezésre a Kiserdei Fesztiválok Egyesület szervezésében a II. Dabasi Halfőző Fesztivál.

A gasztronómia, a zene és a sport kedvelőinek éves találkozóján a kikapcsolódásé és az önfeledt szórakozásé lesz a főszerep. A halászléfőzés-, illetve az egyéb halételek készítése mellett egyéb programok, közönségtalálkozók, különböző bemutatók várják a Dabasi Halfőző Fesztivál vendégeit, akik megismerkedhetnek a város egyre gazdagodó kulturális értékeivel. A Fesztivál várhatóan több száz látogató számára nyújt rendkívül sokrétű, hagyományőrző, kulturális, sport és szórakoztató programot, melyek egyaránt kínálnak szórakozási lehetőséget minden korosztály számára.

A fesztivál helyszínéül a Jubileumi Park és a Dabasi Sportcsarnok melletti terület szolgál, és a látogatók, érdeklődők számára ingyenes.

Versenyezni kívánó vendégek a www.dabasihalaszle.com honlapon a nevezés menüpont alatt-; illetve a letöltött nevezési lap visszajuttatásával-, vagy az alábbi elérhetőségek bármelyikén jelentkezhetnek 2010. augusztus 10-ig.

Kiserdei Fesztiválok Egyesület 2370 Dabas, Martinovics tér 5/3.
Telefon: +36 30 951 7595, +36 29 562 022
Nevezési díj: 5 000 Ft / csapat, mely összeg magában foglalja a tűzifát, valamint a sörpad bérletét is.

A halfőző csapatok bármilyen halétellel indulhatnak, a legjobban sikerült ételek díjazásban részesülnek: egyéb halétel-, valamint halászlé kategóriában. A zsűritagok között: Szőke András és Bede Róbert.


Sajtóügyekkel kapcsolatban örömmel áll rendelkezésre Bálint Móni az alábbi elérhetőségeken.

+36 30 982 9367
balint.monika@vona-lak.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése