A múlt hétvégén a húsvétra készültünk bárányos ételekkel. Szorgos kis csapat gyűlt össze, és most először a férfiak aránya 75%-os volt. Sőt ezen a hétvégén üdvözölhettük a legifjabb séfpalántát is, a 12 éves Döncit. A lelkes főzőbrigád nagyon finom ételeket készített: bárányterrint tárkonyfagylalttal, báránybordát parmezánbundában, rozmaringos báránycombot, vaníliás tejben sült fahéjas darázsfészket, másnap pedig guba tortát tojáslikőr sodóval. Vasárnap délelőtt húsvéti ajándékokat készítettünk Kata vezetésével: hűtőmágnest, különleges tojásokat, és táskákat.
A képeket most is Mirelle készítette, a többit itt láthatjátok.
A képeket most is Mirelle készítette, a többit itt láthatjátok.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése