2010. március 31., szerda

Húsvéti FINOmÁNIA

A múlt hétvégén a húsvétra készültünk bárányos ételekkel. Szorgos kis csapat gyűlt össze, és most először a férfiak aránya 75%-os volt. Sőt ezen a hétvégén üdvözölhettük a legifjabb séfpalántát is, a 12 éves Döncit. A lelkes főzőbrigád nagyon finom ételeket készített: bárányterrint tárkonyfagylalttal, báránybordát parmezánbundában, rozmaringos báránycombot, vaníliás tejben sült fahéjas darázsfészket, másnap pedig guba tortát tojáslikőr sodóval. Vasárnap délelőtt húsvéti ajándékokat készítettünk Kata vezetésével: hűtőmágnest, különleges tojásokat, és táskákat.

A képeket most is Mirelle készítette, a többit itt láthatjátok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése