2010. január 14., csütörtök
Főzőtanfolyamok 2010.
Folytatódnak a FINOmÁNIA élményfőzések Gál Zsolt mesterszakácsunk vezetésével!
Szeretettel várunk Benneteket a gasztronómia szigetén, a Rosinante Fogadóban***!
Január 23-24. Különleges téli melengető egytálételek
Első nap
Délutáni közös főzés
Csicseriborsó búzahússal és fürjtojással - vegetáriánus vendégeink külön kérésére
Káposztás, sertéscsülkös, babos és füstölt húsos egytálétel
Zöldséges marharagu burgonyával
Különleges sárgabarackos sült fagylalt elkészítése Zsolttal
Második nap
Élményprogram: kenyérsütés Mirelle vezetésével
Ebéd
Házi zöldséges lasagne, vargányamártással
Palacsinta-másképp elkészítése Zsolttal
Február 6-7. FFF: farsang és formabontó fánkok
Első nap
Délutáni közös főzés
Fahéjas churros (spanyol tolófánk) csokoládémártással, hagyományos szalagos fánk
citromos túrós fánkbatyu
Vacsora és mulatság
Farsangi svédasztal, utána jelmezes farsangi buli a nosztalgia jegyében
Második nap
Élményprogram: Andrássy lekvárkóstoló
Ebéd
Részeges malac és zöldségkonfetti
Whisky-krémes hattyú elkészítése Zsolttal
Február 13-14. Afrodiziákumok Valentin-nap alkalmából
Első nap
Délutáni közös főzés
Kétszínű zellerkrémleves sajtos szívvel
Gyömbéres kacsamell bazsalikomos puliszkával
Csokoládé pezsgőkrém-desszert
Második nap
Élményprogram: szexi csokoládékóstoló Pelle Csilla szakértő vezetésével
Ebéd
Citromos borjúérme zöldségtortával
Málnaszuflé elkészítése Zsolttal
Jelentkezni itt tudtok.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése