2009. június 17., szerda

RECEPTVERSENY A FAHÉJ ÉS A VANÍLIA JEGYÉBEN: EREDMÉNYHIRDETÉS!


A június 15-ig meghosszabbított versenyre nagyon érdekes recepteket kaptunk, és eljött a várva várt pillanat: az eredményhirdetés!

Nehéz volt a döntés, mivel a lelkes odaadás minden pályamunkán érződött. A két fő elem természetesen többeket édességre hangolt, ám érkezett húsétel is, ami az egzotikus konyha rajongóit bizonyára lázba fogja hozni! Nem borzoljuk tovább a kedélyeket! Jöjjön tehát az eredményhirdetés, és ahogy az már szokás visszafelé:

A dobogó harmadik helyére került a „Fahéjas keserű csokoládés muffin eperöntettel és vanília fagylalttal"! Ez a Turcsán-Tóth Zsuzsanna által beküldött recept a klasszikus muffin egyik nagyon zamatos és hedonista változata. A jól ismert sütit nem csak a fahéj és a vanília, hanem a jóféle pálinkába áztatott mazsola és a friss gyümölcsből készült selymes eperöntet is megbolondítja! Gratulálunk! Örömmel küldjük el neked, Zsuzsa a harmadik helyezettnek járó „Rosinante meglepetés csomagot”!

A második hely szintén egy édességnek jutott. A nagyon profi prezentáció, a gyönyörű képek, és ötletes, vicces bemutatás sokat segített a döntésben, hogy mindenképpen megjutalmazzuk. "Szilvapálinkában áztatott aszalt szilvával töltött körte fahéjjal és vaníliával sütve", melyet Shy küldött el nekünk. Úgy látszik, nekünk az alkoholos édességek igen ízlenek :). Gratulálunk! Örömmel küldjük el neked is, a második helyezettnek járó „Rosinante meglepetés csomagot”!

Az első helyet pedig nem más, mint a „Csibe vaníliában fürösztve, fahéjas – mazsolás rizzsel” nyerte el, melyet Strausz Györgyitől kaptuk. Ez az egzotikus hatású szárnyas étel picit hosszadalmas előkészítést igényel (a recept szerint 5-6 napot!), de az eredmény meggyőzően hangzik annak ellenére, hogy fotót sajnos nem kaptunk róla. Gratulálunk, Györgyi, te nyerted el a főnyereményt, egy gyertyafényes vacsorát 2 fő részére a Rosinante Fogadó*** éttermében!

Az első helyezett étel elkészítését itt rögtön meg is találjátok, a másik két dobogós receptjét pedig a napokban közkinccsé tesszük!

Még egyszer: köszönjük a beküldőknek a részvételt, és gratulálunk a nyerteseknek! Ígérjük, hogy a következő versenykiírás, nem sokat várat magára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése