2010. november 25., csütörtök

Már foglalhatók a jövő évi főzőtanfolyamok!


Január 22-23

„Borvacsora otthon, avagy hogyan válasszunk szép ételeinkhez szép borokat?”
Szombati élményfőzés és borvacsora
Vasárnapi élményprogram: „Mindent az erdei gombáról” Honnan szerezzük be? Hogyan szárítsuk? És egyáltalán, mit kezdjünk vele?!
Vasárnapi ebéd

Február 12-13
„Cukrászképzés: egy egész hétvégét szánunk a kortárs desszertek mélyreható megismerésére!”
Mihályi Laci mestercukrásszal desszerteket készítünk, majd Gál Zsolt mesterszakács desszertnek látszó ételekkel hökkent meg bennünket
Vasárnapi élményprogram: kora reggeli nyalakodás
Vasárnapi ebéd

Február 26-27
„Francia vidéki konyha, avagy egy provence-i hétvége a szigeten!”
Szombat délután bepillantást nyerünk egy francia vidéki nagyi konyhájába
Vasárnapi élményprogram: francia különlegességek kóstolása
Vasárnapi ebéd

Március 12-13
Orosz „nyelvlecke” ínyenceknek
Szombati élményfőzés során az orosz konyha sajátosságait tükröző klasszikus cári gasztronómia adja az alaphangot.
Az ünnepi menüsort egy pezsgőkóstolással nyitjuk.
Vasárnapi élményprogram: egy Magyarországon élő orosz vendégünk mesél Moszkváról, a tajgáról és a vodkáról.
Vasárnapi ebéd

Március 19-20
„Francia vidéki konyha, avagy egy provence-i hétvége a szigeten!”
Szombat délután bepillantást nyerünk egy francia vidéki nagyi konyhájába
Vasárnapi élményprogram: francia különlegességek kóstolása
Vasárnapi ebéd

Foglalni a weboldalunkon tudtok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése