2010. április 21., szerda

Tavaszi-nyári ízekkel találkozhattok a Rosinante Fogadó új étlapján

Zsolt megálmodta a tavaszi-nyári étlapot, és a hétvégén már ebből kóstolgathattak a vendégek, akik bringával, gyerekkel, kutyával érkeztek hozzánk. Nagyon jó volt látni, ahogy újra benépesül a tavaszi napsütésben a terasz és a kert is. Sajnos még csak a leveseket sikerült elég amatőr módon lefotózni...

Íme az étlap:

Előételek

Házi sajttal töltött füstölt paradicsom, kerti salátával és borsos bagettel 980.-
Fűszeres sonka és sárgadinnye-carpaccio rozmaringos kaláccsal 980.-
Pirított kacsamáj sült zöldhagymakrémmel és kukoricás zsömlével 1300.-

Levesek

Hideg kápiakrémleves házi kecskesajttal 950.-
Joghurtos eperleves zöldborssal 850.-
Tárkonyos vadmalacleves vargányás ketrecben 950.-
Gyöngyöző marhaesszencia omlós fartővel és daragaluskával 950.-

Főételek

Konfitált kacsamell rozmaringos burgonyával és hideg joghurtos cukkinivel 2900.-
Francia grillcsirke roppanós nyári zöldségekkel és snidlinges tejföllel 2400.-
Pisztráng egészben filézve gyömbéres burgonyával és zöld-fűszeres vinaigrettel 2800.-

Házi marhaburger tejszínes vargányával, frissen sütött burgonyachipsszel és pórészalmával 1900.-
Tengeri harcsa parajjal és házi füstölt paradicsommal 2100.-
Omlós fokhagymás mangalica tarja pirított burgonyával és sült hagymával 2500.-

Vegetárius fogások

Friss karalábéfőzelék camembertes rétesbatyuval 1200.-
Pirított roppanós zöldek és fűszeres sajt-fondu 1300.-

Saláták

Nyári kertész-saláta paradicsomból, uborkából és paprikából 550.-
Jeges káposztasaláta 550.-
Leveles zöldek citrommal, Olívával 550.-

Édességek

Óriás, túrós tortellini bodzás tejföllel és mézes morzsával 900.-
Pezsgőkrémes forró csokoládévulkán 900.-
Kókuszfagylalt és likőrben pácolt ananász-carpaccio 900.-
Házi friss franciakrémes és tárkonyos rebarbara-chutney 900.-

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése