A szombat a melengető egytálételek jegyében telt Zsolti - a chef vezényletével. Tanulság: soha ne engedd a vendégeknek, hogy munka közben kóstolgassanak, mert így a vacsorának már nemigen marad hely, hát még a sült fagylaltnak. Vasárnap délelőtt perecet és zsömlét sütöttünk Mirelle vezetésével, majd palacsintát készítettünk másképp. A hangulat remek volt, tele voltunk jó fej, titkokra éhes séfpalántákkal. A vasárnapi ebéd felét hasi helyhiány miatt mindenkinek elcsomagoltuk, így hazavitték a FINOmÁNIA érzést.
A recepteket a héten olvashatjátok itt a blogon.Két hét múlva farsangi főzéssel, formabontó fánkokkal, táncos mulatsággal várunk Benneteket! Aki csak 1 napra tud jönni, a bálból az sem marad ki!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése