Ez az a gyorsan elkészülő étel, melyre nagyon kell vigyázni, hogy el ne fogyjon mielőtt az asztalra kerül, mert igen nagy esély van rá. A borjús-spárgás FINOmÁNIA egyik körete volt, de én megcsináltam a tallérokat itthon is, (azon nyomban ahogy hazaértem) és óriási sikerem volt vele.
Hozzávalók:
50 dkg Trappista sajt
1 db cukkini
1 db padlizsán
10 dkg paraj
2 gerezdfokhagyma
2 db paradicsom
só, bors ízlés szerint
olívaolaj a pirításhoz
Forró, bevonatos serpenyőbe reszeljük a sajtot, tenyérnyi kerek formára vékonyan. Ha ropogósra sült és összeáll kivehetjük egy lapát segítségével egy tálcára megszilárdulni. A Wokban megpirítjuk a zöldségeket és "várat" éptíünk belőle, tehát egy réteg sajttallér, rá a zöldség, és újra tallér a tetejére.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése