2012. május 29., kedd

Nyáron is lesznek FINOmÁNIA főzőtanfolyamok!

Gyertek, főzzetek velünk nyáron is a FINOmÁNIA élményfőző hétvégéken! 

Nyaralás 2 nap alatt? Sokan mondják vendégeink közül, hogy ugyan jól elfáradnak a 2 napos hétvégéinken, de olyan feltöltődve indulnak haza, mintha egy hetes szabadságon lettek volna. Akik már voltak nálunk, tudják milyen egy ilyen főzős hétvége. Szombaton délután 3-tól közösen főzünk látványkonyhánkban, ami szinte a kertben van egész nyáron, hiszen a terasz nagy ablakait ilyenkor elhúzzuk és együtt élünk a természettel. A közös vacsora után jókat beszélgetünk, másnap komolyan megreggelizünk, majd újra fakanalat ragadunk és elkészítünk közösen egy desszertet. Megebédelünk, recepteket cserélünk, és délután hazaindul a kis csapat, akik ismeretlenek voltak egymás számára 1 nappal ezelőtt, de szinte jó-barátokként távoznak tőlünk. A FINOmÁNIA 3 éve alatt jó sok barátság szövődött már nálunk, és velünk, hiszen, mi is együtt vagyunk veletek szinte az egész hétvégén.
Gál Zsolt mesterszakács séfünk, és vendégséfjeink nagy szeretettel és gazdag ismeretekkel várnak benneteket egész nyáron:

Június 23-24.-én megtanulhatjátok, hogyan lehet házi tésztákat és különleges pestokat készíteni.
Július 7-8.-án közkívánatra Olaszország költözik a Rosinante kertjébe, és Itália ízeivel ismerkedünk.
Augusztus 18-19.-én pedig a kezdő háziasszonyoknak indítunk újabb kurzust, ahol nem szégyen kérdezni, hiszen mindent az alapokról kezdünk Mirelle, Weszely Márta vezetésével.

A programok mellett minden vasárnap vár benneteket a mini piacunk, ahol fantasztikus helyi termékre tehettek szert.

A jelszó: egész nyáron FINOmÁNIA! Foglalásaitokat weboldalunkon várjuk!




Minipiac sok-sok helyi termékkel







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése