2010. szeptember 17., péntek

FINOmÁNIA menük és borvacsora!


Megszülettek a hiányzó őszi FINOmÁNIA menük! A vadhúsos kurzus ugyan már betelt, de a menü és a borász: Bolyki Jani annyira kecsegtető, hogy borvacsoraként azoknak is meghirdetjük ezt az estét, akik már nem fértek be a tanfolyamra, de szeretnék megkóstolni az étkeket és az egri borokat is. Az időpont: október 9. a vacsora ára a borkóstolóval 8000 Ft/fő

Vadhúsos menü:
Tárkonyos pórékrém-leves tőkegombával
Mini fűszeres "kürtős" kalács szarvas pástétommal töltve, Cumberland-dijonis csipkebogyómártással,
Kelben sült fácánmell, kucsma rizottóval és finomfű glace
Vackor "körte" tócsni, csokoládé parfé forró áfonyával


A nyári szülinapi vásár sikerén felbuzdulva, december 5.-én újra megrendezzük a kézműves vásárt, ahol ehető és kézműves ajándékokra lehet szert tenni. Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt, gasztroblogger kiállítóink is lesznek! Karácsonyi kurzusunk séfpalántái az alábbi menüvel kápráztathatják el a családjukat szenteste:

Rákhússal díszített hideg fogas kaviármártással
Almás káposztával bélelt "szaloncukor" házi tészta
Májával töltött kacsa combja, vörös pezsgőmártással
Mákhabos gesztenye torta, kandírozott naranccsal, diógrillázzsal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése