2010. május 7., péntek

Újdonságok

Nagyon szeretek kint ülni a teraszon. Annyira más, mint télen, mert ilyenkor szinte a kertben érzi magát az ember. Főnökapu ötlete volt, hogy téliesítsük, és így a hideg idő beköszöntével is fűthetővé tegyük a teraszt. Elkezdődtek a munkálatok, minden férfiember aki csak a házban volt nekilátott az ásásnak, betonozásnak, és mára így néz ki. Új a tető, megnagyobbítottuk a területét, hogy a FINOmÁNIA is kényelmesen elférjen, padlófűtés fog működni télen és majd az üvegen keresztül lehet nézni a hóesést. De arra még remélem jó sokat kell várni, mert végre jó idő van, és nem kell a tél!!

A kert hátsó részében pedig elkészült a tyúkólunk, amit Janinak köszönhetünk, és a 4 biotyúk és egy kakas el is foglalta új lakóegységét. A tyúkok nagyon jó fejek, naponta 4 biotojással örvendeztetnek meg bennünket.

Másik nagyon kedvenc újdonságunk az Afrikából ellesett boma, azaz tűzrakóhely, ahol esténkén össze lehet gyűlni, és nagyokat beszélgetni, sütögetni. Erre már van is egy új programunk, azzal is hamarosan jelentkezünk!

2 megjegyzés:

  1. Hűűű, de gyönyörű lett! Muszáj elmennem megnézni, és kipróbálni az új nyári konyhát :-)

    VálaszTörlés