Egy IGAZI disznótorral.
Lesz evés, ivás és persze sok-sok főzés.
A részletes programunk:
Érkezés 10:00-ig (ha a disznó leölésén is részt szeretnének venni, akkor érdemes elősző este is ott aludni, mert 6-kor történik)
10.00-11:30 Érkezés és gazdag hagyományos disznótoros reggeli, üdvözlő pálinkával
Reggeli után egész napos program, amely során az alábbi finomságokat készítjük el közösen mesterszakács konyhafőnökünk segítségével:
Húsok feldolgozása és elkészítése
Hurka-, kolbász bekeverése és töltése
Orjaleves elkészítése
Házi töltött káposzta elkészítése és bográcsos főzés, Lángos gyúrás és sütés
Délutáni uzsonna: kóstolgatás és friss lángos vagy óriás pogácsa, 1-1 pohár forralt bor
A részfeladatok között mindig lesz egy kis szabadidő, amikor mesterszakácsunk szívesen válaszol a kérdésekre, és tart bemutató előadást a húsok feldolgozásáról.
Közben a gyermekeknek: játszóház felügyelettel (11:30:00-14:30) kézműves süti készítéssel (4 év feletti gyermekek számára)
18:00 Estebéd: vacsora a Fogadó éttermében, a "Nagymama kandallója" mellett: bőségtál az aznap elkészített ételekből
Második nap
Gazdag büfé reggeli
Opcionális programok mindkét napra:
Borkóstolás
Lovas kocsikázás
Lovaglás a Fogadó melletti lovardában vagy terepen
Kirándulás a szállodát körbevevő természetvédelmi erdben
Rosinante mini-spa használata
Szentendrei sétacsomag kishajó jeggyel és forró csokoládé kóstolással az Édeni Édességek Boltjában
a 2010-es programban az oldalsávban ez miért nincs benne?
VálaszTörlés