2009. december 4., péntek

Túl a karácsonyon

Tudjuk, tudjuk, még bele se lendültünk igazán a karácsony kínálta izgalmakba, de szeretnénk mesélni arról, hogy mivel is várjuk a vendégeinket január elején (9-10.-én).

Egy IGAZI disznótorral.
Lesz evés, ivás és persze sok-sok főzés.

A részletes programunk:

Érkezés 10:00-ig (ha a disznó leölésén is részt szeretnének venni, akkor érdemes elősző este is ott aludni, mert 6-kor történik)

10.00-11:30 Érkezés és gazdag hagyományos disznótoros reggeli, üdvözlő pálinkával

Reggeli után egész napos program, amely során az alábbi finomságokat készítjük el közösen mesterszakács konyhafőnökünk segítségével:

  • Húsok feldolgozása és elkészítése

  • Hurka-, kolbász bekeverése és töltése

  • Orjaleves elkészítése

  • Házi töltött káposzta elkészítése és bográcsos főzés, Lángos gyúrás és sütés

Délutáni uzsonna: kóstolgatás és friss lángos vagy óriás pogácsa, 1-1 pohár forralt bor

A részfeladatok között mindig lesz egy kis szabadidő, amikor mesterszakácsunk szívesen válaszol a kérdésekre, és tart bemutató előadást a húsok feldolgozásáról.

Közben a gyermekeknek: játszóház felügyelettel (11:30:00-14:30) kézműves süti készítéssel (4 év feletti gyermekek számára)

18:00 Estebéd: vacsora a Fogadó éttermében, a "Nagymama kandallója" mellett: bőségtál az aznap elkészített ételekből

Második nap

Gazdag büfé reggeli

Opcionális programok mindkét napra:

  • Borkóstolás

  • Lovas kocsikázás

  • Lovaglás a Fogadó melletti lovardában vagy terepen

  • Kirándulás a szállodát körbevevő természetvédelmi erdben

  • Rosinante mini-spa használata

  • Szentendrei sétacsomag kishajó jeggyel és forró csokoládé kóstolással az Édeni Édességek Boltjában



1 megjegyzés: