Akik nem tudtak eljönni a múlt heti kurzusra, nekik is szeretettel ajánljuk az egyik elkészített ételt, még a spárgaszezon végén!
Hozzávalók 4 fő részére: 1 db francia baguette, 500 gr spárga, csipetnyi cukor, 1 db citrom, 1,5 dkg liszt, 10 dkg vaj só és bors ízlés szerint, 10 dkg parmezán, 1 csomag petrezselyem
A spárgát meghámozzuk, fejét levágjuk és forrásban lévõ, sóval, cukorral és citrommal ízesített vízben megfõzzük 5-10 percig. A léből a spárgát kivesszük és félretesszük. Vajas rántást készítünk, és a megmaradt lével felöntjük. Simára keverjük és kiforraljuk. A spárgát apró darabokra vágjuk és krémbe keverjük. A bruschettára helyezzük a krémet és őrölt borssal és parmezánnal meghintjük. Az egészet forró sütőbe téve megpirítjuk, friss petrezselyemmel tálaljuk.
2009. június 2., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése